6 greșeli pe care le faci cand mergi la salon

Pentru a avea parte de un rezultat extraordinar în ceea ce privește podoaba capilară după o programare la salon, specialiștii The Fam au punctat mai jos care sunt cele mai frecvente 6 greșeli pe care majoritatea femeilor tinde să le facă.

Evită următoarele greșeli la următoarea ta vizită în salon:

  1. Cere hairstylist-ului o tunsoare care nu se mulează tipului tău de păr

Fiecare femeie este unică. De accea, femeile trebuie să se concentreze pe unicitatea trăsăturilor lor și să aleagă tunsori care le avantajează și le scot frumusețea în evidență. Eu recomand ca înainte de a face o alegere, să ceară sfatul hairstylist-ului lor” ne recomandă Adi, specialist The Fam.

  1. Nu iei în considerare hairstyling-ul tău de zi cu zi

Acest lucru este esențial în adoptarea unei noi tunsori. Trebuie să ai în vedere nu numai textura firului de par sau mișcarea naturală a șuvițelor, dar și modul cum îți aranjezi zilnic părul și ce produse folosești. Alegând o tunsoare potrivită stilului tău, nu te vei simți constrânsă să renunți la vechile tale obiceiuri de coafat.

Pentru un păr in permanență frumos, sănătos și ușor de coafat, folosește Tratamentul Joico rejuverant în 4 pași. Acesta conține 4 produse esențiale îngrijirii corecte a podoabei capilare: Clarifying Shampoo – un șampon delicat care hrănește părul, curăță intens și îl protejează de apa dură sau produsele chimice -, Cuticle Sealer – un produs profesional ce inchide cuticula si restabileste PH-ul natural al scalpului-, Deep penetrating  reconstructor – un tratament inovator cu keratină și Q-Complex care atinge straturile cele mai profunde ale firului de par –și Tratamentul pentru hidratare – un produs excelent pentru recăpătarea elasticității părului.

  1. Nu-i oferi hairtylist-ului exemple vizuale

De cele mai  multe ori se întâmplă ca femeile care vin în salon să folosească termeni greșiți din domeniul hairstyling-ului și să ducă specialistul în eroare. De aceea, este recomandat să-i ofere o imagine cu look-ul dorit. În acest mod, orice neînțelegere poate fi evitată foarte ușor, iar clienta să plece acasă cu tunsoarea mult visată.

  1. Te concentrezi prea mult pe forma feței

”Bineînțeles că și forma feței reprezintă un factor important în alegerea unei noi tunsori, dar cel mai important aspect este ca look-ul să fie in armonie cu restul trăsăturilor, precum personalitatea, gusturile vestimentare, job-ul și așa mai departe”, ne sfătuiește Adi.

  1. Nu menționezi istoricul problemelor legate de păr și culoarea acestuia

O bună comunicare între clientă și hairstylist este crucială în menținerea unei relații prospere între cei doi. Este de datoria ta să-i menționezi specialistului cu ce probleme te-ai confruntat de-a lungul timpului, fie că e vorba de textura firului sau culoarea precedentă a părului. În acest mod, va știi care este cea mai bună alegere pentru tine.

Dacă te confrunți cu problema decolorării rapide a părului vopsit, află că este necesară aplicarea unor produse special concepute pentru tine.

  1. Optarea pentru breton fără a cere sfatului specialistului

Există situații când un breton nu este recomandat sub nicio formă. În special, persoanelor cu fruntea îngustă sau femeilor cu păr creț. În aceste cazuri, un breton creează un efect inestetic asupra feței tale. Întotdeauna cere recomandarea unor persoane specializate pentru nu a da greș.

Specialiștii The FAM. sunt întotdeauna pregătiți să-ți ofere o experiență unică în materie de beauty.