Cum să obții o formă de invidiat pentru primavară

Cum să-ți revii în formă la timp pentru primăvară

Chiar dacă suntem, încă, în plină iarnă, nu trebuie să uităm să ne pregătim din timp pentru sezonul următor. Și, precum spune o poluară zicală „omul gospodar își face iarna car și vara sanie”, așa și noi, femeile, avem grijă să depunem eforturi depline pentru a întâmpina primăvara într-o formă de invidiat. Însă, multe dintre noi asociem o siluetă perfectă cu dieta, ceea ce este total greșit. Dieta înseamnă retricție, iar restricția nu poate aduce niciun beneficiu indiferent de context. A te priva de micile tale plăceri, precum dulciurile, iți vei transforma viața într-un calvar. Secretul unei siluete de invidiat reprezintă echilibrul.

The FAM.Home of Beauty, salonul cochet din zona Dorobanți, ți-a pregătit 5 secrete cu ajutorul cărora iți vei reveni rapid în formă.

Iată cum iți poți recăpăta silueta la timp pentru sezonul cald fără a fi nevoită să te înfometezi:

  1. Setează-ți obiectivele (și aici nu ne referim la greutate)

Să scapi de 5 kilograme poate fi mai greu decât ai crede. În loc să te concentrezi pe kilograme, ar trebui să te focusezi pe progresul pe care îl faci. Îți poti seta ca scop ajungerea la 100 de genoflexiuni fără pauză până la sfârșitul lunii adăugând câte 5 în fiecare zi. Aceste mici obiective te vor duce mai departe decât ai crede.

  1. Mănâncă regulat

O alimentație haotică îți va deregla organismul, și implicit, îți va îngreuna lupta cu kilogramele. Stabilește-ți orele de masă și încearcă să le respecți zilnic. De asemenea, porționează-ți alimentele astfel încât, să existe 3 mese principale și 2 gustări bine echilibrate. Porțiile mici și dese iți vor asigura energia necesară pentru întreaga zi, iar organismul va putea lucra la capacitate maximă ajutând la arderea mai rapidă a caloriilor.

  1. Fă mai multă mișcare

Chiar dacă auzi acest sfat peste tot, asta nu înseamnă ca trebuie să petreci ore în șir sala de sport pentru a face mai multă mișcare. Pur și simplu, adoptă obiceiuri noi. De exemplu, urcă scările în loc să iei liftul, parchează mai departe de birou și mergi pe jos, scoate câinele la plimbare, în timpul pauzei de la job ridică-te de pe scaun. Toate aceste mici acțiuni vor avea un impact major asupra corpului și minții tale.

  1. Apelează la „trucuri magice”

Un corp frumos și sănătos cu minim de efort! Pe acest principiu se bazează specialiștii de la The FAM Home Of Beauty. Noul aparat revoluționar M3 vine în ajutorul tuturor femeilor cu cele mai eficiente tratamente corporale și faciale. În sezonul rece, terapia cu radiofrecvență reprezintă cea mai inspirată alegere, fiind o alternativă foarte bună liposucției, având efecte similare și de lungă durată. Scapă de centrimetrii în plus și conferă-i pielii fermitatea de odinioară cu o simplă vizită la salon. radiofrecențăle declanșează micro-vibrații invizibile, care sparg depozitele de grăsime calcificate.

„Efectul de curățare a grăsimilor și de încălzire se obține prin undele ultrasonice vibratoare (viteza undelor fiind de un milion pe secundă). Trebuie menționat faptul că este o procedură non-invazivă, topind grăsimea vizată, fără a afecta pielea din jur. O ședință durează în medie 30 de minute, iar efectele se văd încă de la prima aplicare, pielea devenind mult mai fină, iar celulita începe să dispară. Pe termen lung, rezultatele variază în funcție de greutatea inițială, cu cât greutatea inițială este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai evidente. Dupa 10-12 ședințe se poate slăbi pana la 7 kg în greutate și 10-12 cm în circumferință, iar celulita se reduce cu până la 40%. Pe lângă scăderea în centimetrii, terapia cu radiofrecență ajută la reducerea și chiar dispariția celulitei și a vergeturilor, la eliminarea toxinelor din corp, la activarea melaniei de sub piele și chiar la relaxarea zonelor incordate. De asemenea, terapia redă fermitatea, luminozitatea și elasticitatea pielii”, explică echipa The Fam.Home of Beauty. Prețul unei ședințe de 30 de minute este de 150 lei sau se pot achiziționa pachete prețuri mai mici per ședință.

  1. Nu neglija tenul

Multe femei fac greșeala de a se concentra mai mult pe corp, neglijând tenul. Este necesar să-i acorzi tenului tău aceeași îngrijire pentru a nu regreta mai târziu. Tratamentul facial cu oxigen poate face adevărate minuni asupra feței tale. Oxigenul este foarte important pentru celule, ajutându-le să se regenereze. Acesta pătrunde în profunzime până la ultimul strat al pielii (hipoderm). Acțiunea lui este aproape imediată, pielea se hidratează, capătând prospețime. De asemenea, în timpul tratamentului se stimulează producerea de colagen, fiind un puternic aliat împotriva îmvătrânirii. „Tehnologia OxyGeneo incorporată în aparatul M3 stimulează efectele izvoarelor calde şi îţi aduc puterea de vindecare hrănitoare şi regeneratoare a naturii prin declanşarea unei reacţii în corp care direcţionează oxigenul către zona tratată, permiţând o absorbţie optimă de nutrienţi regeneranţi. OxyGeneo de asemenea curăţă şi exfoliează stratul exterior al pielii. Combinaţia de oxigenare a pielii şi exfoliere lucrează împreună pentru a re-energiza, restaura strălucirea şi pentru a crea un ten hrănit, echilibrat şi sănătos”, explică echipa The FAM.Home of Beauty. O ședință cu oxigen hiperbaric ce cuprinde etapele de demachiere, tonifiere, exfoliere, oxigenare hiperbarica, masca si crem, are prețul de 300 lei.

Pentru o experiență unică de beauty, The FAM.Home of Beauty (Lt. Aviator Andreescu Marcel 48) te așteaptă să le treci pragul! Ai grijă de corpul și mintea ta pentru că acestea sunt singurele care contează cu adevărat!