Scapă rapid de aspectul inestetic de „coajă de portocală”

Sezonul rece și-a intrat cu adevărat în drepturi. Chiar dacă temperaturile nu ne mai permit de ceva vreme să ne expunem siluetele în fel de fel de outfit-uri, asta nu înseamnă că trebuie să neglijăm sănătatea și frumusețea corpului nostru.

De curând, ne-am completat portofoliul cu un nou aparat revoluționar, pregătit să împlinească până și cele mai drastice dorințe în materie de sileută ale reprezentantelor sexului frumos: minunatul M3.

M3 este un aparat multifuncțional 7 în 1 care revoluționează industria tehnologiei pentru centrele de înfrumusețare, înglobând 7 dintre cele mai eficiente tratamente corporale și faciale, printre care: mezoterapie fără ace, microdermabraziune cu diamante, radiofrecvența RF sau terapia cu ultrasunete.

Astăzi, vom vorbi despre terapia cu ultrasunete. Astfel, ultrasunetele declanșează micro-vibrații invizibile, care sparg depozitele de grăsime calcificate. Efectul de curățare a grăsimilor și de încălzire se obține prin undele ultrasonice vibratoare (viteza undelor fiind de un milion pe secundă). Trebuie menționat faptul că este o procedură non-invazivă, topind grăsimea vizată, fără a afecta pielea din jur.

O ședință durează în medie 30 de minute, iar efectele se văd încă de la prima aplicare, pielea devenind mult mai fină, iar celulita începe să dispară. Pe termen lung, rezultatele variază în funcție de greutatea inițială, cu cât greutatea inițială este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai evidente. Dupa 10-12 ședințe se poate slăbi pana la 7 kg în greutate și 10-12 cm în circumferință, iar celulita se reduce cu până la 40%.

Pe lângă scăderea în centimetrii, terapia cu ultrasunete ajută la reducerea și chiar dispariția celulitei și a vergeturilor, la eliminarea toxinelor din corp, la activarea melaniei de sub piele și chiar la relaxarea zonelor incordate. De asemenea, terapia redă fermitatea, luminozitatea și elasticitatea pielii.

Terapia cu ultrasunete reprezintă o alternativă foarte eficientă liposucției, având efecte similare și de lungă durată. Te așteptăm la The FAM. pentru a te convinge singură!