Top 5 tendinte in materie de manichiura in 2018

Anul 2018 a adus, pe langa noi rezolutii si planuri de viitor, noi tendinte in materie de manichiura. Ce culori se poarta anul acesta? Ce model este in tendinte? Unghii lungi, scurte, patrate, rotunde? Toate acestea sunt intrebarile pe care orice femeie si le pune inainte de a se lasa pe mana specialistului.

Flori, specialist The FAM.Home of Beauty, ne dezvaluie care sunt tendintele acestui an si ce anume ne-ar avantaja in materie de manichiura.

  1. Formele geometrice

Formele geometrice sunt in voga anul acesta. Triunghiuri, patrate, linii curbe, toate acestea reprezinta un model inedit pe care trebuie neaparat sa-l adopti si tu anul acesta. Tendinta minimalismului se putea identifica si la sfarsitul anului trecut, insa in 2018, cu siguranta, va fi un „must”.

  1. Glitter-ul

Poate nu te asteptai, dar anul acesta glitter-ul pare sa-si faca loc printre modelele clasice. Indiferent de culoare, glitter-ul va oferi doza de efervescenta necesara unei manichiuri perfecte. Fie ca optezi pentru aplicarea sa pe toate unghiile, fie doar pe una singura, sclipiciul te va scoate din impas de fiecare data.

  1. Oja mata

O manichiura mata va ramane mereu actuala. Design-ul unghiilor mate va arata intotdeauna elegant si delicat, mai ales in combinatie cu alte modele subtile, precum dungile. Cand ramai in pana de idei, aceasta manichiura reprezinta solutia perfecta.

  1. Semi-luna

In 2018, manichiura semi-luna depaseste orice limite. Cu cat modelul va fi mai complicat si mai neobisnuit, cu atat unghiile tale vor fi mai interesante. Nu te multumi cu o manichiura plictisitoare, incearca sa iesi din tipare!

  1. Culorile anului

De departe, culorile care vor face furori anul acesta sunt negru, rosu si nude. Fiecare dintre acestea exprimand stari si personalitati diferite. Daca esti tipul de femeie care prefera sa ramana cat mai delicata, dar eleganta in acelasi timp, unghiile nude sunt potrivite pentru tine. Insa, daca ai o personalitate puternica, care stie sa se impuna in orice cirmustanta rosul si negrul sunt cu adevarat solutia ideala pentru tine.

„Stim cat de greu poate fi sa alegi un singur model dintre atatea variante, de aceea, uneori, o manichiura cat mai simpla si delicata, poate fi de departe cea mai buna alegere.”, ne spune Flori.

Fa-ti acum o programare la TheFAM. Home of Beauty (www.thefam.ro), Lt. Aviator Andreescu Marcel 48, si lasa-te pe mana specialistilor pentru o manichiura perfecta.